Alakformálás, fogyás

 

Tavasz kezdetén előkerülnek a ruhásszekrényből a tavalyi ruhadarabok - és sokan ilyenkor veszik észre, hogy bizony sikerült néhány kilót magunkra szedni. Nem nagy tragédia, mondhatnánk - itt az ideje a megújulásnak, méregtelenítésnek és feltöltődésnek. Sokan elkezdenek mozogni - kocogni, kondizni. Az evezős bringa (rowbike) egy remek eszköz a has megmozgatására. Sokan elkezdenek diétázni, ami nem egyenlő a fogyókúra szó tartalmával, hiszen a diéta maga étrendet jelent - és ez az amit ilyenkor jobban kell figyelnünk, betartanunk.

A fogyás maga is egy nehéz kérdés - számos fogyókúrás ötlet, program van keringőben az Interneten is. Talán nem is fogyni nehéz, hanem a leadott kilók utáni ideális testsúly megtartása. A legtöbb gyors fogyás program hamar hozza az eredményeket, de igen gyakran azt látjuk hogy a kilók visszajönnek. És ilyenkor egy másik fogyókúrát próbálunk ki és így megy ez időtlen időkig. Mások a sok mozgásra esküsznek - helyes... De gondoljunk bele, amint abba marad az aktív sportolás, a felesleges zsírpárnák, kilók megint csak feljönnek. Olyan életrimust kell kialakítani, ami hosszabb távon is fenntartható és vállalható.

Ha mégis fogyunk és elég sokat egyszerre, szükség lehet a ránctalanítás, bőrfiatalítás valamelyik módszerére. Ki ne hallott volna már a dermaroller vagy mezoterápia szavakról? Van amin csak a műtét segít, sok esetben a botox jelent megoldást rövid távon.

Van azonban még egy gondunk a zsírpárnákkal: nem mindig onnan kezdenek lejönni a kilók, nem ott leszünk laposabbak, ahol szeretnénk. Erre megoldást jelent a helyi fogyasztás, helyi fogyás - amit fogyasztó gépek segítségével lehet könnyen elérni. Az alakformálás világában vannak rádiófrekvenciás fogyasztó gépek, de divatos az ultrahangos zsírbontás, kavitációs zsírégetés is. A zsírleszívás túl drasztikus beavatkozás, sokan nem is vállalják az ezzel járó kockázatot. A zsíroldás vagy zsírégetés a sport melett egy helyi kezelés eredményeként is elérhető - helyi fogyasztás segítségével.

Az alakformálás mellett más szépségápolás feladatok is adódnak. Ilyen pld a szőrmentes test eléres, vagyis a szőrtelenítés. Ma már számos módja van a szőrtelen test elérésére: gyantázás, bortotválás vagy éppen epilálás. Mind csak rövid ideig hat, sokan tartós szőrtelenítés megoldást keresnek. Ilyen lehet a nem végleges, de tartós eredményeket ígérő IPL technológia a villanófényes szőrtelenítő gép.

A szép testért meg kell küzdeni - sokszor egy szép mosoly hozza meg az önbizalmunkat. Ilyenkor szükségünk lehet egy fogorvos segítségére, aki fogtömés, fogfehérítés, fogkő levétel vagy éppen a fogpótlás területén tud segíteni - korona, híd, fogbeültetés alkalmazásával.home ** healthy diet ** lose weight ** alakformálás

The ELFF Diet